Välkommen till min nya blogg!

Jag har länge haft i tankarna att starta en fotoblogg, men det har bara inte blivit av. För det har ju funnits Facebook och andra sociala medier att dela sina bilder i. Men det är liksom inte riktigt samma sak. Inte så seriöst som jag vill att mitt fotograferande skall vara. För fotograferandet är mer än en hobby för mig. Det är också en del av mitt leverbröd. Samtidigt som det har blivit en livsstil.

Jag fotograferar det mesta. Viktiga händelser i människors liv som de vill föreviga så som bröllop, dop, konfirmation, student, begravning, födelsedagar och allt där emellan. Men också viktiga händelser i min omgivning som får sig uttryck i mina journalistiska bilder. En hel del konsertbilder har det också samlats under årens lopp.

På fritiden trivs jag i naturen med mina hundar och det har därför också blivit en hel del natur och djurbilder under årens lopp. På senare tid har det också blivit en del reklamfotografering för både produkter och skivomslag. 

Ja, det finns väl inga fotograferingar jag skulle säga asolut nej till.

I min blogg kommer bilderna att spela huvudrollen. Men jag hoppas att det då och då även skall dyka upp ett och annat reportageliknande inlägg. Tiden får utvisa vad och vem jag stöter på.

Hoppas ni kommer in och kikar då och då.

Kommentarer :

#1: Ulf Nordholm

Trevlig och snygg blogg. Fina foton...
Fortsätt så.

Mvh
Ulf

Svar: Tack Ulf. Känns motiverande att blogga med bilder.
Välkommen till min värld i ord och bild!

skriven

Kommentera inlägget här :